Rusya Nakliye

Rusya Nakliye

Rusya nakliye ihtiyaçlarınıza uygun çözümler sunuyoruz. Bu çözümler arasında bünyemizde yer alan özmal araçlarımız içerisinde frigo, tenteli dorseli araçlarımız yer alır.

Türkiye Rusya arasında ihracat veya ithalat yüklerinizi taşıtma gereği duyabilirsiniz. Firmanızın kalitesini uluslararası arenada temsil edecek Uluslararası Nakliyat Şirketi arıyorsanız; Saygınlar Ulus. Taş. Tic. Ltd. Şti. her zaman yanınızdadır.

İster kuru yük taşımacılığı isterseniz soğutmalı taşımacılık olsun biz çözüm sunarız. Hatay, Mersin, Antalya İllerinden Rusya’ya yaş meyve ve sebze taşımacılığı hizmetlerimizde ürün bazlı olarak;

Antalya Meyve ve Sebze Nakliyesi’nde Rusya’ya Taşıdığımız Yükler

Rusya Nakliye

Rusya Nakliyesinde Meyve Çeşitleri:  Kivi, Şeftali, Portakal, Greyfurt, Elma, Çilek, Ananas, Vişne, Kiraz, Karpuz, Kavun, Kayısı, Muz, Nar, Üzüm, Çilek, Erik gibi meyveleri taşıyoruz.

Rusya Nakliyesinde Sebze Çeşitleri: Lahana, Prasa, Brokoli, Domates, Biber, Patlıcan, Havuç, Salatalık, Soğan, Sarımsak ve tüm taşıması yasal olan ürünlerin sevkiyatını güvenle Moskova olmak üzere tüm Rusya Bölgelerine taşıyoruz.

Uzun yıllardır frigo ve tenteli araçlarımızla verdiğimiz başarılı hizmetler bizi Rusya Nakliyesi konusunda daha da uzmanlaşmaya itti. Profesyonel şekilde Uluslararası Arena’da Türkiye’yi nakliye olarak temsil ediyoruz.

Rusya Nakliye’de Kuru Yük Taşımacılığı

Türkiye – Rusya arası nakliye yapan firmalar arasında düşündüğünüz kaliteli hizmete, güvenilir taşımaya Saygınlar Nakliyat ile ulaşabilirsiniz.

Uzun yılların vermiş olduğu deneyimle Ortadoğu, Türki Cumhuriyetleri, Balkan Ülkeleri, Rusya ve Avrupa’ya kara taşımacılığında kuru yük, frigo taşımacılık yapmaktayız.

Rusya nakliyede kuru yük taşımalarımızda genelde inşaat malzemesi, giyim, tekstil ( pantolon, hazır giyim, kaba kumaş ürünleri, ev tekstili), mobilya, ayakkabı, orman ürünleri, makine v.s.

Rusya Nakliye İnşaat Malzemesi Taşımacılığı

Rusya Proje Nakliye

Rusya nakliye içerisinde bulunan proje nakliyesi hizmetimizle belli bir bölgede oluşturulacak inşaat gibi projelerin baştan sona tüm sevkiyatlarını kontrol altına tutuyor ve yönetiyoruz.

Rusya’da nüfusun büyük bölümü Moskova’da olur. Genelde nüfus yoğunluğu olan ve sanayi olan bölgelerde lojistik sevkiyat hareketliliği görülür.

Çünkü insan ihtiyaçlarına cevap vermek için ürünlerin bir yerden, bir yere sevki gerekmektedir. Rusya nakliye tır taşımalarında kullanılan araçlarımız bakımlı ve yüksek modeldir.

Yükünüzün konfor içerisinde ürün teslimat noktasına kadar taşınması bizim görevimizdir. Rusya proje taşımalarınız için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Türkmenistan nakliye hizmetimizden faydalanmak için yandaki link tıklayınız.